Se adreseaza persoanelor, care doresc sa activeze timp de 4 - 12 saptamani in domeniul Hotelier si Catering din Franta si Corsica in Perioada Noiembrie 2004- Martie 2005.
Cerinte post:
- varsta intre 18 –26 ani,
- sunt studenti la zi intr-o forma de invatamant superioara (Colegii, Facultatii, Universitatii, ) sau sunt absolventi ai unei forme de invatamant superior (Colegii, Facultatii, Universitatii, ) cu cel mult 11 luni inainte de data plecarii sau sunt elevi ai unei forme de invatamant postliceal, cursuri de specialitate de scurta durata sau lunga durata in domeniul hotelier, restaurante, barmani, bucatari, chelneri, etc. sau sunt absolventi ai unei forme de invatamant postliceal, cursuri de specialitate de scurta durata sau lunga durata in domeniul hotelier, restaurante, barmani, bucatari, chelneri, etc cu cel mult 11 luni ininte de data plecarii.
- cunostiinte de limba franceza la un nivel cel putin intermediar.
Taxa program 300 EURO
Salariu oferit:
Alte bonusuri:
- Bani de buzunar in suma de 327 EURO pe luna.
- Cazare si Masa asigurata (gratuit).
- Asigurarea Medicala(gratuit) pe perioada derularii practicii.
- Rambursarea pana la echivalentul de 300EURO a transportului intern si international. Aceasta suma va fi primita la sfarsitul perioadei de practica.